• *
    *
    *
    *
    *
    Fields marked with an asterisk (*) are required.

Acords, Convenis i Col·laboracions

Un dels objectius de la nostra entitat, l'Associació Catalana per al Foment de la Lectura, és crear sinèrgies amb altres entitats amb qui compartim objectius comuns.

Ens satisfà molt el fet de poder donar i rebre, de compartir projectes i il·lusions a l'entorn dels llibres i la lectura i veure com aquest intercanvi ens fa més grans a tots aquells que  treballem per la cultura o per la millora del benestar social.

ACORDS

La nostra entitat, l'Associació Catalana per al foment de la Lectura i l'associació Espais Escrits. Xarxa del Patrimoni Literari Català, entitat privada sense ànim de lucre que té com a objectiu custodiar i difondre el patrimoni literari català, han arribat a un acord de col·laboració.

Amb aquest acord volem donar suport a la seva tasca i visibilitat als seus objectius, afavorint el coneixement i participació entre els nostres socis i voluntaris, a més de crear lligams que repercuteixin positivament entre les dues entitats i els amics i socis de les mateixes, que a partir d'ara gaudiran de descomptes i/o condicions especials en algunes de les activitats.

color espais escrits

CONVENIS

Signatura d'un conveni de col·laboració amb el Consorci de Benestar Social del Pla de l'Estany

El Consorci de Benestar Social del Pla de l'Estany i l'Associació Catalana per al Foment de la lectura han signat un conveni per tal de col·laborar en l'objectiu comú d'afavorir la integració social de persones o grups amb risc d'exclusió social a través dels aprenentatges bàsics.

L'accés a la lectura i la millora de les capacitats lectores són indubtablement una eina indispensable per viure un dia a dia amb independència i plena integració social.

Algunes persones o col·lectius tenen o poden tenir dificultats d'integració social degut a les seves mancances lectores. Accions que ens podrien semblar bàsiques com llegir un rètol informatiu, una recepta mèdica, un butlletí de notes, o una oferta laboral, poden convertir-se en tot un repte per aquelles persones que no han assolit un grau òptim de lectura funcional o de comprensió lectora, i poden comprometre una vida social plena.

Tampoc no podem oblidar altres beneficis que pot aportar la lectura a aquelles persones que estan suportant situacions vitals complicades. Oferir un llibre pot ser com oferir un refugi, un espai on trobar la pau enmig d'un entorn hostil, o d'altres vegades una lectura pot convertir-se en una gran porta de sortida, un espai per evadir-se i gaudir per una estona d'encisadores històries o d'emocionants aventures, segons convingui o agradi a cada lector o lectora.

Des de la nostra associació dissenyem i desenvolupem programes i activitats específiques per donar suport a aquestes persones o col·lectius, com per exemple el nostre Programa INclus.

CG

COL·LABORACIONS

Col•laboració amb activitats amb l'Associació Avesedari

Si sou una entitat o instritució i voleu contactar amb nosaltres per possibles col·laboracions podeu fer-ho Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la

:


Estàs aquí: Acords, convenis i col·laboracions
Recomanacions, activitats, projectes col·laboratius i molt més! Si ets amant de la lectura Fes-te'n soci!

La Cita

Per fi sóc feliç, car he retornat pel record a l'única veritat: la literatura.

Fernando Pessoa, poeta portuguès (1888-1935)


Veure més cites

Amb la col·laboració d'Arambee i factoria81

Segueix-nos!

Enllaç a la nostra pàgina de facebook social twitter box blue