• *
    *
    *
    *
    *
    Fields marked with an asterisk (*) are required.

Projectes de l'Associació

Programa Inclús

Programa d'accés bàsic i suport a la lectura per a persones o grups socials amb risc d'exclusió social.

Algunes persones o col·lectius tenen o poden tenir dificultats d'integració social degut a les seves mancances lectores. Accions que ens podrien semblar bàsiques com llegir un rètol informatiu, una recepta mèdica, un butlletí de notes, o una oferta laboral, poden convertir-se en tot un repte per aquelles persones que no han assolit un grau òptim de lectura funcional o de comprensió lectora, i poden comprometre una vida social plena.

No podem oblidar tampoc altres beneficis que pot aportar la lectura a aquelles persones que estan suportant situacions vitals complicades. Oferir un llibre pot ser com oferir un refugi, un espai on trobar la pau enmig d'un entorn hostil, altres vegades una lectura es pot convertir en una gran porta de sortida,un espai per evadir-se i gaudir per una estona d'encisadores històries o d'emocionants aventures, segons convingui o agradi a cada lector o lectora.

Llegiu-ne més...

Centre de lectura

El centre de lectura pretén ser un centre d'acollida per a tots tipus de lectors, un espai des d'on es gestionin activitats i serveis de suport a la lectura amb un caràcter bàsicament social.

Des d'aquest espai es vol centralitzar una oferta especialitzada adreçada a particulars i a diferents col·lectius i entitats i institucions de la Comarca del Pla de l'Estany.

Llegiu-ne més...


Estàs aquí: Projectes de l'Associació
Recomanacions, activitats, projectes col·laboratius i molt més! Si ets amant de la lectura Fes-te'n soci!

La Cita

Per fi sóc feliç, car he retornat pel record a l'única veritat: la literatura.

Fernando Pessoa, poeta portuguès (1888-1935)


Veure més cites

Amb la col·laboració d'Arambee i factoria81

Segueix-nos!

Enllaç a la nostra pàgina de facebook social twitter box blue