• *
    *
    *
    *
    *
    Fields marked with an asterisk (*) are required.

Presentem les bosses lectores


El pròxim dimarts dia 18 d'abril es farà la presentació de les noves bosses lectores de Compromesos amb la lectura a la Teteria del Barri Vell de Banyoles.

Bosses Sant Jordi Compromesos amb la LecturaAquestes bosses tenen com a objectiu fomentar la lectura i el respecte als llibres de segona mà. Una proposta original per a tots aquells qui estimen els llibres, l'art i la cultura.

La bossa lectora inclou 3 llibres, un passi lector que dona el dret a l’usuari a venir a canviar-los 2 vegades, si ho desitgen,  i un punt de llibre d’autor.

Els llibres, que provenen de donacions fetes per la ciutadania i per les sortides d’excedents de les biblioteques que col·laboren amb l’entitat, estan en molt bon estat i han passat un criteri de selecció prèvia.

Per aquesta primera edició hem comptat amb la col·laboració del pintor Gonzalo Tabuenca que ha fet una pintura exclusiva per aquest punt de llibre i l’escriptor J.N.Santaeulàlia, que ha fet donació d’ un haiku de la seva obra. El resultat d’aquest treball conjunt és un punt de llibre original i una obra d’art sobre la transformació.

Volem agrair els seu suport, així com el d’en Carles Avilés, propietari de la Teteria del Barri Vell, que ens ha cedit el seu local per fer la presentació de les bosses i una ubicació molt especial on els interessats podran trobar les nostres bosses lectores.

També hem d’agrair a totes les persones que ens aporten llibres de les seves biblioteques personals i a l’Associació de Turisme i Comerç de Banyoles per la seva ajuda i suport en la recollida d’aquests llibres, i no podem oblidar l’esforç de les voluntàries de l’entitat, perquè sense elles cap projecte seria possible.

Per últim recordar-vos a on podreu trobar les bosses lectores:

La Teteria del Barri Vell ( C. Girona, 21 )

Gràcies a la seva col·laboració, les nostres bosses us esperen en aquest acollidor espai, i si veniu, també trobareu exposicions i més propostes culturals.

Dimarts 18 d’abril a les 19.30h. No us perdeu la presentació!

Espai de Can Puig ( C. Figueres,49 baixos)

Obert el dissabte 22 d’abril d’11 a 13 h. i l’últim dissabte de cada mes.

Parada de Sant Jordi ( Pl. Major, davant de Cal Moliner)

Com cada any, us esperem per passar una bona estona remenant llibres.

Junts, col·laborarem en el foment de la lectura i de la cultura.

Esperem que amb aquesta acció els lectors d’aquest Sant Jordi trobin un regal original per fer i s’afegeixin al nostre compromís col·laborant amb la campanya.

El preu de la bossa lectora és de 10€.Estàs aquí: Presentem les bosses lectores
Recomanacions, activitats, projectes col·laboratius i molt més! Si ets amant de la lectura Fes-te'n soci!

La Cita

Per fi sóc feliç, car he retornat pel record a l'única veritat: la literatura.

Fernando Pessoa, poeta portuguès (1888-1935)


Veure més cites

Amb la col·laboració d'Arambee i factoria81

Segueix-nos!

Enllaç a la nostra pàgina de facebook social twitter box blue