• *
    *
    *
    *
    *
    Fields marked with an asterisk (*) are required.

Nens, joves i adults, en total més de 140 beneficiaris de les activitats lectores realitzades l'any 2013


suport-lectura-cicle-mitjaRHem fet recompte, i la nostra memòria anual revela que aquest any 2013 més de 140 persones,  entre ells, nens, adults i gent gran s'han beneficiat directament de les activitats de lectura que la nostra associació ha realitzat, bé participant en algun dels tallers de suport a la lectura o assistint a alguna de les jornades de divulgació i formació que hem organitzat.

Aquest ha estat un any de creixement i consolidació, estem molt contents i orgullosos de la tasca feta, ja que per una petita entitat com la nostra aquests són uns resultats molt importants i volem agrair a tots els nostres voluntaris i col•laboradors l'esforç, la il•lusió i el temps que hi han dedicat.

També ens agrada recordar a tots aquells lectors que han compartit amb nosaltres alguna estona de lectura durant aquest any i els ànim a seguir, esperant que els hi haguem contagiat una mica de la nostra passió per la lectura.

Activitats realitzades de suport a la lectura durant l'any 2013:

Infantils:

Centre Obert de Banyoles

Durant el primer semestre de l'any 2013 es van fer tallers de lectura quinzenals als nens del Centre Obert, tant al grup de petits com als més grans. En aquestes sessions el nostre objectiu era ajudar-los a passar una bona estona en companyia de les lectures i a millorar en les habilitats socials i els hàbits lectors.

Es van treballar còmics, novel·les i hores del conte pels més petits, amb el suport i ajuda de contecontes professionals que van col·laborar amb nosaltres i amb el nostre programa INclús.

Aprofitem per agrair també la seva tasca en Roger Tuguer i a la Pepa Contes.

Casal del lector

Tallers de suport a la lectura per a nens i nenes de cicle mitjà i cicle superior

Hem donat suport lector a nens i nenes de cicle mitjà i cicle superior de la Escola de Can Puig i Escola de la Draga de Can Puig de Banyoles en els nostres tallers setmanals de lectura.

En aquests tallers treballem les habilitats lectores però sempre des de la part més lúdica de la lectura, el primer objectiu és gaudir de la lectura i desprès poc a poc ajudar als nens a convertir-se en més bons lectors.

Juvenils

Joves del dispositiu de primera acollida de Banyoles

Durant els primers mesos de l'any passat també es van realitzar tallers de suport a a la lectura per joves nouvinguts majors de 16 anys.

Adults

Escola d'adults de Banyoles

Des del mes de novembre del 2013 estem realitzant una activitat mensuals de foment i suport a la lectura als estudiants de llengua catalana i castellana de nivell A2 i B1.

En aquests tallers es pretén oferir durant les diferents sessions del curs, una mostra de possibles tipologies de lectura que puguin servir als estudiants per millorar el seu aprenentatge.

Clínica Salus Infirmorum

Els components d'aquest grup són persones molt especials, gent gran o persones que han patit o estant patint alguna dificultat física i amb les quals compartim moments també molt especials.

Ens agrada molt poder ajudar-les a passar una bona estona durant les nostres sessions de lectura.

Si vosaltres també esteu interessats en participar en alguna de les nostres activitats podeu contactar amb nosaltres o venir a veure’ns a l’Espai Can Puig de Banyoles, dilluns i dimecres de 6 a 7 de la tarda i us ho explicarem amb més detall, o també seguir-nos des de Facebook oTwiter i conèixer totes les activitats que programem durant aquest any 2014.

Organitza Compromesos amb la Lectura

Activitats de grup gratuïtes

Més informació a: 637 93 37 46. Anna o  Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la
Estàs aquí: Nens, joves i adults, en total més de 140 beneficiaris de les activitats lectores realitzades l'any 2013
Recomanacions, activitats, projectes col·laboratius i molt més! Si ets amant de la lectura Fes-te'n soci!

La Cita

Per fi sóc feliç, car he retornat pel record a l'única veritat: la literatura.

Fernando Pessoa, poeta portuguès (1888-1935)


Veure més cites

Amb la col·laboració d'Arambee i factoria81

Segueix-nos!

Enllaç a la nostra pàgina de facebook social twitter box blue